Kunsten taler til os

Kunsten taler til os

“Kunsten taler til os"

      2019/2020

er en perlerække af spændende foredrag bestående af 13 foredrag omhandlende kunst set fra forskellige vinkler.


I kommende sæson får vi besøg af meget forskellige  foredragsholdere. De er enten kunstnere selv, eller de har stor viden om kunst, som de vil dele med os andre.


Holdet optager som udgangspunkt 90 deltagere, og man kan altid købe enkeltbilletter på dagen i begrænset antal, til kr. 50,-

Se hele programmet herunder ved at scroll ned. Datoerne fremgår på programmet.

Rigtig god fornøjelse!


 

DAGSPROGRAM for kunstrejsen går til Holland/Belgien:


SØNDAG 19.5.2019

Efter opsamling i Silkeborg, Rosengårdcentret kl.6 går turen godt 800 km gennem Tyskland til Sydholland. Morgenkaffe på rasteplads med medbragte rundstykker. Frokost undervejs er for egen regning. Forventet ankomst til Van der Valk i nærheden af Tilburg kl.18. Her aftensmad og overnatning.

 

MANDAG 20.5.2019

Efter morgenmad går turen rundt i det sydlige Holland. Vi kører forbi Kinderdijk med gamle vindmøller og hovedstaden Den Haag, hvor vi ser Fredspaladset og krigsforbryderdomstolen. Vi fortsætter til Europort Rotterdam, hvor vi fra Euromastens udsigtstårn kan se hele byen og havnen. Under sightseeing ser vi den hypermoderne, nærmest kunstneriske del af byen med mange arkitektoniske vidundere, som blev bygget ovenpå krigens ødelæggelser. Aftensmad på hotellet kl.19.

 

TIRSDAG 21.5.2019

Efter morgenmad går turen til Amsterdam. En heldagstur, hvor vi skal opleve ALT det, man skal opleve i Amsterdam: kanalrundfart med turbåd, gåtur gennem de ældste og smukkeste dele af Amsterdam, besøg i Rijksmuseum med Rembrandts berømte maleri ”Nattevagten”, Hollands største kræmmermarked og m.m. Frokost er for egen regning. Forventet ankomst til hotellet kl.18. Aftensmad på hotellet kl.19.

 

TORSDAG 23.5.2019

Efter morgenmad går turen til KröllerMüller Museum, som er et af de berømteste museer i hele Europa – her finder vi bl.a. verdenens næststørste samling af van Gogh malerier bland andre berømte malere hovedsageligt fra 1800- og 1900-tallet. Museet ligger i en nationalpark, hvor vi også finder en smuk skulpturpark på 30 ha med smukke skulpturer. Efter besøget her kører vi til en by beliggende tæt på den belgiske grænse, som er et geografisk/administrativt kuriosum… Byen Baarle-Hertog ligger i Holland men indeholder 30 belgiske enklaver, som gør, at man kan komme ud for at handle i en butik, hvor landegrænsen går igennem butikken! Den bizarre geografi stammer fra en række middelalderlige traktater, aftaler, jordbytter og salg mellem landherrer af Breda og hertuger af Brabant. Aftensmad på hotellet kl.19.

 

FREDAG 24.5.2019

Turen går mod Danmark efter morgenmad ad samme rute, som på udrejsen med en pause i Hannover, hvor vi skal opleve endnu et kunstnerisk indslag – vi skal se Asisi`s kæmpe panoramabillede, som forestiller Amazoniens regnskov. Frokost og aftensmad undervejs er for egen regning. Efter indkøbspause ved den danske grænse går turen hjem til Silkeborg med forventet ankomst til Rosengårdscentret kl.22.

 

Pris pr. person 5.800,-KR.

I prisen er inkluderet: bustransport, 5 overnatninger på 4-stjernet hotel med swimmingpool, indkvartering i dobbeltværelse med bad/toilet, 5 x morgenmad og aftensmad på hotellet, morgenkaffe på udrejsen, udflugter iht. program, dansktalende rejseleder, Rejsegarantifonden.

Der er tillæg for: enkeltværelse 1.200 kr., entreer, forsikringer, frokoster og drikkevarer.

Ovenstående program er vejledende og der tages forbehold for ændringer.

                      Med venlige hilsner Lena og Stoffer                     

Herover billeder fra et af de velbesøgte foredrag.